BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL heeft het afgelopen zaterdag behoorlijk af laten weten door op eigen veld hard onderuit te gaan tegen hekkensluiter Honselersdijk. Onder herfstachtige omstanndigheden werd het maar liefst 1-5 voor de gasten.


Het begon nochtans goed voor de thuisploeg toen Martijn Ton de score opende op aangeven van Danny Konijn. Zonder keeper Melvin Habets, die met zijn zaalvoetbalclub Hovocubo in Bosnië & Herzegovina uitkwam ging BOL om onverklaarbare redenen ging BOL streeds slordiger spelen en Honselersdijk kwam op gelijke hoogte toen Kevin Boogaards profiteerde van knullig balverlies.

Nog niets aan de hand, zou je zeggen tegen de ploeg die de eerste vijf wedstrijden van de competitie verloor, maar de Langedijkers bleven rommelig in balbezit en ten tweede male profiteerde Boogaards door de bal achter invaller-doelman Steven Boon te schieten. Diezelfde Boon kreeg even later geen vat op een schot van Joey Valstar. BOL probeerde uit alle macht nog de aansluiting te forceren, maar kreeg het deksel hard op de neus. Lars Ammerlaan en Youri Riepe tilden de stand naar 1-5.