SASSENHEIM - BOL heeft nog twee wedstrijden om nacompetitie, dan wel rechtstreekse degradatie, te ontlopen na een 3-0 nederlaag bij Ter Leede.

De ploeg van trainer/coach Erwin Tump deed in Sassenheim in de eerste helft alleraardigst mee al waren de kansen schaars. Daniël Vos was nog het dichtst bij een treffer, maar zag zijn schot geblokt worden.

Tien minuten na de rust kwam Ter Leede via Boy Tetteroo op voorsprong en niet voor het eerst dit seizoen bleek BOL moeite te hebben om met een achterstand om te gaan. De drang naar voren was er wel, maar men gaf te veel ruimte weg en zeven minuten na de openingstreffer verdubbelde Carlito Fermina de score en met de 3-0 van Marc de Kruijs was het duel definitief gespeeld.

Komende zaterdag ontvangt BOL in eigen huis HBC, dat reeds een periodetitel heeft om de week daarna op bezoek te gaan bij Purmersteijn, dat nergens meer om speelt. Zaak is om uit die beide wedstrijden in ieder geval één driepunter te behalen.