BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL heeft in de inhaalwedstrijd tegen Monnickendam uitstekende zaken gedaan door met het kleinst mogelijke verschil te winnen. Dimaggio Senchi zorgde vanaf de strafschopstip voor de enige treffer van de wedstrijd waardoor de Langedijkers een gaatje slaan naar de onderste plaatsen.


Met een straffe wind was het moeizaam voetballen al kregen de gasten de beste mogelijkheden. keeper Xander Snoek, de laatste weken al in een uitstekende vorm, was echter niet van plan zich deze middag te laten passeren.

Met de wind in de rug nam BOL het initiatief over en met een flinke portie strijd daarboven op ontspon zich een boeiend duel. De beste kans was daarbij voor Martijn Ton na sterk voorbereidend werk van Danny Konijn maar het geluk ontbrak vooralsnog. Een kwartier voor tijd werd Timo Schouwink neergehaald waardoor de sterk leidende arbiter Berg naar de stip wees. Dimaggio Senchi eiste de bal op en schoot gedecideerd binnen. BOL speelde het duel vervolgens gecontroleerd uit om zich na het laatste fluitsignaal vreugdevol te ontladen na de collectieve teamprestatie.