DE BILT - CSV BOL blijft in zwaar weer verkeren in de 1e Klasse A. Zaterdag verloor de ploeg van trainer Mark de Vries het zes punten duel van hekkensluiter De Bilt waardoor de ploeg na acht wedstrijden officieel degradatiekandidaat is.

Door de nederlaag staan de Broekers nu immers voorlaatste met nog maar een puntje voorsprong op De Bilt. Het belang van de wedstrijd was zaterdag dan ook meer te zien aan de kant van de thuisploeg dan bij BOL. De Bilt wilde nu eindelijk wel eens voor die eerste overwinning gaan, en streed daarvoor, waar de aanvalsdrang van de gasten beperkt bleef tot een paar kleine kansjes. Uiteindelijk werd de wel goed keepende Steven Boon, die nog steeds de geschorste Snoek vervangt, twee keer gepasseerd.Melissen opende de score in de eerste helft en de wedstrijd werd na rust beslist door een makkelijk gegeven strafschop die werd benut door Bakkenes: 2-0.