BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL is dankzij een 3-2 zege op HBC ontsnapt aan directe degradatie uit de vierde divisie. Toch is de ploeg van Erwin Tump nog allerminst veilig. Op de laatste speeldag zal men moeten trachten om ook nog de nacompetitie te ontlopen.

BOL deed in eigen huis in ieder geval wat het moest doen en maakte het verschil al in de eerste helft. Allereerst door twee treffers van Ruben Beentjes, waarbij HBC tussen beide doelpunten door met tien man kwam te staan aangezien Jort Voordam de doorgebroken Lex Duijs neerhaalde. Kort voor rust zorgde aanvoerder Timon Plak zelfs voor een 3-0 voorsprong.

Na de pauze leek BOL de wedstrijd onder controle te houden, maar in de slotfase wisten de tien uit Heemstede toch nog tweemaal te scoren, waardoor het nog even spannend werd. BOL weet nu dat het komende zaterdag moet winnen bij Purmersteijn en dan moet hopen op puntenverlies van DHSC of SJC om de nacompeitie tegen degradatie te ontlopen.