BREUKELEN - Door het ongeslagen FC Breukelen in eigen huis te kloppen heeft BOL een flinke stap richting subtop van de eerste klasse gemaakt. De ploeg van trainer Mark de Vries boekte met de 1-3 zege de tweede overwinning op rij. Invaller Alex van Enoo kroonde zich tot matchwinnaar door de laatste twee goals voor zijn rekening te nemen.

Het was een zwaarbevochten zege want met name voor rust hadden de Broekers het zeker niet makkelijk, en was het met name keeper Xander Snoek die de ploeg op de been hield. In de tweede helft moest hij echter alsnog capituleren op een inzet van Kops, maar BOL herstelde zich snel. Martijn Ton zorgde met een knappe individuele actie voorde gelijkmaker en vervolgens was het de beurt aan Van Enoo die eerder de geblesseerde Danny Konijn was komen vervangen. Met een ferme knal bracht hij BOL op voorsprong, en nadat de thuisploeg alles op de aanval gooide profiteerde hij van de ontstane ruimte om het duel definitief te beslissen: 1-3.