BROEK OP LANGEDIJK - Bij de start van de competitie in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal is BOL in eigen huis onderuit gegaan. De ploeg van de nieuwe trainer Erwin Tump verloor met 0-2 van Argon.

BOL had het moeilijk tegen de gasten uit Mijdrecht al had het met een beetje geluk een voorsprong gepakt toen een schot van Tristan Verbeek op de lat belandde. De counters van Argon werden hierna steeds gevaarlijker en uit één hiervan kwamen de gasten dn ook op voorsprong al was het jammer dat scheidsrechter Knetsch de handsbal over het zag die vooraf ging aan het doelpunt van Niels de Vries.

Met de jonge Niels Bakker in de ploeg probeerde BOL na rust de druk op te voeren, maar men moest waakzaam blijven op de uitvallen van de tegenstander. Zo moest keeper Melvin Habets enkele malen handelend optreden. Halverwege de eerste helft leek de thuisploeg een strafschop te krijgen na een overtreding van de doelman. Nadat deze geel had ontvangen legde arbiter Knetsch de bal echter buiten de zestien omdat daar de overtreding volgens hem zou zijn begaan. In blessuretijd werd vervolgens het pleit beslecht en was het Sven Beek die de eindstand op 0-2 bepaalde.