BROEK OP LANGEDIJK – In eigen huis leed BOL de zevende nederlaag van het seizoen. Tegen Huizen kwam het eerst nog terug van een achterstand, maar moest de punten uiteindelijk aan de gasten laten, 1-3.

In Broek op Langedijk begon het competitietreffen zo’n tien minuten later. Eén van de dug-outs bleek niet bestand tegen de wind. Daarna kon BOL zich focussen op het duel tegen Huizen. Na veertien minuten nam Huizen de voorsprong. Een kwartier voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Een afgeslagen corner kwam bij Timon Plak terecht, versnelde en haalde de achterlijn. Zijn voorzet werd vervolgens door Martijn Ton binnengewerkt.

In het tweede bedrijf kwam Huizen opnieuw op voorsprong. ‘Na de 1-2 namen we meer risico, maar dat pakte helaas verkeerd uit’, aldus Koen Tros. De gasten liepen uit naar 1-3. ‘Het was lastig voetballen met de wind. Ook waren we gewoon niet goed genoeg vandaag. Zij wonnen veel tweede ballen.'