BROEK OP LANGEDIJK - Door een 3-1 overwinning op LSVV heeft CSV BOL zaterdag voor de derde keer op rij de Zuurkoolcup in de wacht gesleept.

Op het eigen complex was een leuk slotstuk van een geslaagde week. De ploeg van de nieuwe trainer Mark de Vries wist dat het moest winnen om te titel te prolongeren waar LSVV aan een gelijkspel genoeg had. Na een aftastend begin was het Dimaggio Senchi die de wedstrijd op slag van rust open brak. Terwijl de thuisploeg het initiatief in de tweede helft aan LSVV liet sloeg men vervolgens keihard toe. Spits Danny Konijn zorgde voor de 2-0 en terwijl de geel-blauwen kansen bleven missen was het Bastiaan Schaasberg die de strijd definitief besliste alvorens Mounir El Fakiri de eindstand op 3-1 bepaalde.

In de strijd om de derde plaats was Vrone met 4-3 te sterk voor DTS.