BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL gaat met een positief gevoel de winterstop in. Na een moeizame competitiestart wist de ploeg van trainer Mark de Vries zaterdag alweer de derde zege op rij te boeken. De nummer twee in de stand, Scherpenzeel, werd met een 3-2 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Onder zware weersomstandigheden en op een zwaar bespeelbaar veld bleken de gasten meer moeite te hebben met de omstandigheden dan de thuisploeg. Toch kwam de thuisploeg in de openingsfase goed weg dankzij uitstekend keeperswerk van Xander Snoek. Halverwege de eerste helft kwam vervolgens de voorsprong door de sterk spelende Alex van Enoo en vervolgens was het Bas Jonker die op aangeven van Tristan Verbeek de gasten nog meer liet schrikken: 2-0. Toch vond Scherpenzeelnog voor de rust de aansluiting via Veldt.

Na de pauze werd de strijd nog heviger op het zware veld, maar uiteindelijk kwamen de gasten toch op gelijke hoogte door een benutte strafschop. In de slotfase kon de wedstrijd alle kanten op, maar het viel vooral te prijzen dat BOL zich niet wenste neer te leggen bij een puntendeling en uiteindelijk werd men daar ook voor beloond toen Van Enoo de bal bij Timon Plak bezorgde: 3-2.

Met weer een zege op zak slaat BOL nu zelfs een gat naar de onderste drie plaatsen en gaat men straks vol vertrouwen de tweede competitiehelft in die op 25 januari start met een uitwedstrijd bij Roda '46.