LANGEDIJK – Afgelopen vrijdagavond heeft de KNVB de competitie indelingen voor het seizoen 2018/2019 bekend gemaakt. BOL is na de titel nieuw in de eerste klasse, terwijl LSVV (1A), DTS en Vrone (Beiden 3A) in dezelfde klasse zijn ingedeeld.

BOL – Zaterdag 1A:
BOL pakte voor de zomerstop de titel in de tweede klasse A waardoor het in het seizoen 2018/2019 mag uitkomen in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. Logischerwijs betekend dat veel nieuwe tegenstanders. Met WV-HEDW treft het een bekende ploeg aangezien de Amsterdammers in 2017 de ploeg uit Broek op Langedijk versloegen in het beslissingsduel om het kampioenschap.

Eerste Klasse A: AFC, ARC, Argon, CSV BOL, FC Breukelen, CSW, DHSC, FC Aalsmeer, Huizen, Roda’46, Victoria, WV-HEDW, HSV De Zuidvogels, Zwaluwen’30.

LSVV – Zondag 1A:
In het nieuwe seizoen komt LSVV vier nieuwe ploegen tegen. Met Fortuna Wormerveer, DEM, Assendelft en HFC EDO verdwenen er vier ploegen. De nieuwe opponenten zijn FC Boshuizen, DSOV, NVC en Zaanlandia. Verder zit ook het Alkmaarse AFC’34 in de Eerste Klasse waardoor men zich ook weer kan verheugen op de streekderby.

Eerste Klasse A: AFC’34, AGB, FC Boshuizen, DSOV, FC Uitgeest, SV Hillegom, SV Hoofddorp, JOS/Watergraafsmeer, LSVV, Legmeervogels, NVC, RKVV Velsen, Zaanlandia, Zeeburgia.

Vrone en DTS – Zondag 3A:
Vrone en DTS zitten voor het tweede jaar op rij bij elkaar in de poule. Beide teams zijn ingedeeld in de derde klasse B. Wel is er het nodige veranderd ten opzichte van het seizoen 2017/2018. Doordat ook SV Koedijk in deze poule zit staat er voor de ploeg uit Sint Pancras weer een mooie derby op het programma.

Derde Klasse B: Alkmaarsche Boys, DTS, Egmondia, Hercules Zaandam, De Kennemers, SV Koedijk, Limmen, Meervogels’31, FC Purmerend, SVA Assendelft, VV Bergen, Vitesse’22, RKAV Volendam en SV Vrone.

Het speelschema zal op 17 augustus bekend worden gemaakt. Kijk hier voor alle indelingen.