BROEK OP LANGEDIJK - Er komt na dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen CSV BOL en hoofdtrainer Erwin Tump. De oefenmeester heeft aangegeven na vier seizoenen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.


Zaankanter Tump kwam in de zomer van 2020 naar BOL, nadat hij eerder had gewerkt bij ondermeer ZCFC, DEM, Alcmaria Victrix en de Ajax-vrouwen. De ploeg stond toen laag geklasseerd in de eerste klasse. Afgelopen seizoen wist de trainer met zijn ploeg het kampioenschap te behalen en daarmee promotie naar de vierde divisie te bewerkstelligen,

Een niveau hoger heeft BOL het lastig en staat voorlaatste, al heeft de ploeg van Tump nog wel een aantal wedstrijden tegoed. Hedenmiddag speelt men op eigen veld om 14.00 uur de inhaalwedstrijd tegen Hoogland.

Tump heeft aangegeven nog niet te weten waar zijn toekomst ligt. "Dat kan ergens als hoofdtrainer zijn, maar ook als jeugdtrainer bij een BVO. Dat zal de toekomst uitwijzen, maar voorlopig gaat de focus nog volledig naar BOL om het seizoen goed af te sluiten".

CSV BOL zal zich de komende periode gaan beraden over de opvolging van Tump.