BROEK OP LANGEDIJK – Volgend weekend gaat CSV BOL op bezoek bij Blauw-Wit/Beursbengels. Doordat de ploeg uit Broek op Langedijk afgelopen zaterdagmiddag wederom punten verspeelde kan het gezien worden als een onvervalste kraker in de inmiddels weer spannende titelrace.

,,Het was een teleurstellende middag" concludeerde Bart Hoogland. ,,Het begon nog redelijk met een schot van Timon Plak die de keeper prachtig redde. Daarna zakte het spel weg en waren de combinaties moeizaam. OSV was veel fysiek en gevaarlijk via counter" vervolgde de coach. Toch kwam BOL op slag van rust op een 1-0 voorsprong door een rake kopbal van Jelle Brandsma.

,,In de tweede helft geen aandringende tegenstander, toch maken we de fout om zonder druk de verkeerde keuzes te maken door onzorgvuldig passing" vond Hoogland. ,,De kansen op 2-0 hebben we laten liggen maar ook OSV was een aantal keren dichtbij". Vlak voor tijd viel de gelijkmaker doordat BOL de bal niet uit de zestien meter kreeg. ,,Nu zorgen dat we volgende week blauw wit op 8 punten krijgen".

Nadat het vorig weekend met 2-1 verloor bij Jong Holland en het gelijkspel van afgelopen zaterdag is de voorsprong op nummer twee Blauw-Wit/Beursbengels geslonken tot vijf punten. Om het verschil weer te vergroten tot acht punten zal het komende zaterdag moeten winnen. Dan gaat BOL immers op bezoek bij de directe concurrent Blauw-Wit/Beursbengels.