OUDKARSPEL - Het is vandaag, zondag 21 februari, een bijzondere dag voor sv DTS. De Oudkarspelse voetbalvereniging viert deze dag namelijk zijn honderdste verjaardag.


De bijzondere mijlpaal kan vanwege de corona-pandemie echter niet zo uitbundig, feestelijk en gezellig gevierd worden zoals men graag zou willen. Het bestuur en de speciale jubileum-commissie wil het eeuwfeest echter ook niet zomaar voorbij laten gaan en daarom is besloten om alle festiviteiten te verplaatsen naar 2022. Zo vindt er volgend jaar tussen 11 en 18 juni een speciale jubileumweek plaats op het mooie sportpark aan de Oeverzegge. Tevens zal er een prachtig jubileumboek worden uitgegeven waarin ruim aandacht voor de rijke historie van de club.

Helemaal onopgemerkt voorbij gaat het 100-jarig bestaan van DTS dit weekend overigens niet want in samenwerking met vele Langedijker ondernemers en sponsoren presenteert men deze zondag "Das grosse DTS Winter Wunderland Lotterie 2021" waarbij zo'n 150 prijzen zijn te winnen en welke via een live-stream te volgen is.