HEERHUGOWAARD - Alleen vandaag kun je nog de allerlaatste Early Bird-tickets kopen voor de Obstacle Run Heerhugowaard. Profiteer nog snel van de speciale prijzen en koop nu je ticket!

7, 13 en 20 kilometer parcours
Nog maar 2,5 maand en dan vindt de derde editie van de Obstacle Run in Heerhugowaard, Park & Strand van Luna plaats. We hebben dit jaar gekozen voor drie afstanden waarbij de 7 kilometer meer dan 25 obstakels telt, de 13 kilometer meer dan 40 en de 20 kilometer meer dan 65 uitdagende obstakels. Deelname is vanaf 16 jaar.

Nieuw: Family Obstacle Run
Dit jaar organiseren wij voor het eerst een Family Run die ook zaterdag 1 juni plaatsvindt. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen samen met een volwassene deelnemen aan de 3 kilometer lange run met 15 obstakels. De 5 kilometer run, met maar liefst 25 obstakels, is toegankelijk voor de jeugd vanaf 11 jaar onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 13 jaar en ouder kun je ook zonder volwassene deelnemen aan deze run.

Early bird tickets
De laatste early bird tickets gaan nu in de verkoop, op=op dus koop vandaag nog jouw ticket! Kijk op www.obstaclerunheerhugowaard.nl voor alle info en prijzen. Wees er snel bij, want op=op!

DARE YOUR FRIENDS
www.obstaclerunheerhugowaard.nl

https://youtu.be/uVo5nLfc_As