ALKMAAR - De Wandel4daagse Alkmaar vindt dit jaar plaats van 14 t/m 17 juni. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en jij als ondernemer kunt weer aanhaken bij het gezellige wandelevenement van Sportorganisatie Le Champion. Van dinsdag 13 t/m zaterdagochtend 17 juni vind je de Wandel Expo in de Grote Kerk Alkmaar. Dit is een goede gelegenheid om de 5.000 wandelaars dagelijks kennis te laten maken met jouw producten of evenement. Neem bij interesse contact op met de organisatie, via: info@lechampion.nl.

Deelnemers van de 15e Wandel4daagse Alkmaar zijn hier dagelijks te vinden, omdat zij hun stempelkaart in de kerk moeten omwisselen en hier een drankje kunnen nuttigen. Op dinsdagavond vindt de officiële opening plaats en traditioneel is dit de avond dat de meeste wandelaars hun startbewijs ophalen. Onder het genot van een drankje en livemuziek bezoeken zij de Wandel Expo, een perfect moment voor bedrijven om (wandel)producten aan te bieden. De overige dagen is de kerk tot 17 uur geopend, behalve op zaterdag. Dan is de Wandel Expo alleen beschikbaar in de ochtend, de finish vindt namelijk plaats op het Waagplein.

Op de Expo zijn onder andere deskundige standhouders aanwezig om informatie te geven over de nieuwste wandelontwikkelingen en hanteren aantrekkelijke kortingen op wandelkleding en -schoenen. Een stand op de Wandel Expo biedt je de volgende voordelen: direct contact met de doelgroep, aantrekken van nieuwe klanten, geven van productdemonstraties/uitdelen van monsters, promotie van evenementen, marktonderzoek en het versterken van het merk/imago.

Bekijk www.wandel4daagselkmaar.nl voor meer informatie.