OUDKARSPEL - Afgelopen zaterdag speelde een speciale selectie van DTS, de DTS All-Stars, tegen het befaamde Lucky Ajax. Tijdens deze bijzondere voetbalwedstrijd speelde Lucky Ajax met vele sterren van weleer zoals Michel Kreek, Simon Tamahata, Kiki Musampa, en niemand minder dan Sjaak Swart op het kunstgras van de thuisploeg.

Op het zonnige en feestelijk complex aan de Oeverzegge werd het een mooie voetbalmiddag. Naast de inmiddels 81-jarige Sjaak Swart, had ook de thuisploeg een 81-jarige in de basiself in de persoon van Maarten Beneker. Beide heren dwongen veel respect af bij het publiek evenals dribbelkoning Simon Tahamata die op zijn 63e liet zien nog steeds over snelheid en een individuele actie te beschikken. Maar ook het gelegenheidsteam van DTS zorgde voor een feest der herkenning met enkele spelers die voor het eerst sinds jaren hun kicksen weer aan hadden.

Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Mitchel Krop bleek dat de Ajacieden wel sterker waren en zij scoorden er dan ook lustig op los. Uiteindelijk werd het 2-13 voor Lucky Ajax waarbij Tori Peacock en Jan de Vries de eer wisten te redden voor de thuisploeg. Na 2x35 minuten hield scheidsrechter krop het voor gezien en volgden na de vele handtekeningen en kiekjes op het veld nog een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje waarbij vele herinneringen werden opgehaald.

Foto: Frank Brussel