REGIO – In de Eerste Klasse leed LSVV een grote nederlaag. Dorpsgenoot Vrone ging eveneens onderuit. DTS boekte wel een overwinning.

FC Boshuizen – LSVV 5-1
‘Het was niet best’, zei Jacco Paauw na afloop van de met 5-1 verloren uitwedstrijd. Al na vijftien minuten keek LSVV op bezoek bij FC Boshuizen tegen een 2-0 achterstand aan. ‘Er werd matig verdedigd. Daarna kwamen we voetballend beter in de wedstrijd, gaven we niet veel weg maar creëerden we ook weinig.’

Na rust werd de kans op de 2-1 gemist. ‘Daarna kregen we gemakkelijk doelpunten tegen en lieten we het achterin lopen.’ Namens LSVV scoorde Maik den Iseger.

Meervogels’31 – DTS 0-1
In Akersloot boekte DTS een 0-1 overwinning. ‘In de eerste helft hadden wij licht de overhand waardoor we ook terecht op voorsprong (doelpunt Michael Wouters, red.) kwamen’, zei Jeffrey Rispens. ‘Na rust stonden we eigenlijk continue onder druk en werden we een paar keer goed gered door Van de Giessen. Aan de andere kant lieten we het na om de wedstrijd te beslissen in de counter. Verder was het een fysiek duel, waarbij we helaas weer twee blessures erbij hebben.’ vervolgde de verdediger. Zowel Dylan Bruin als Mathijs Veenstra liepen een enkelblessure op.

Vrone – Hercules Zaandam 1-2
In Sint Pancras leed Vrone een 1-2 nederlaag tegen Hercules Zaandam. ‘We waren weer beter en er waren genoeg kansen aan onze zijde’, zei Dennis Konijn na afloop. ‘Helaas wilde hij er niet in. Uiteraard aan de andere kant weer wel.’

Nadat de bezoekers op 0-1 waren gekomen scoorde Dennis Konijn de 1-1. In het tweede bedrijf was het echter Hercules Zaandam dat de zege naar zich toe trok.

Afgelopen zaterdag speelde BOL gelijk bij DHSC.