OUDKARSPEL - DTS en Jan Kramer gaan ook volgend seizoen met elkaar door. In 2014 streek de coach neer in Oudkarspel, en is op dit moment bezig aan zijn vierde seizoen. Daar komt dus een vijfde seizoen bij.

In 2014 kwam Jan Kramer over van LSVV, waar hij acht seizoenen aan het roer stond en de ploeg van de vierde naar de tweede klasse bracht. Bij DTS werd hij in zijn tweede seizoen kampioen in de vierde klasse, en wist vorig seizoen knap de nacompetitie te bereiken. Promotie werd niet behaald, waardoor de ploeg ook dit seizoen in de derde klasse uitkomt. Momenteel bezet DTS daarin een plaats in de middenmoot.

Veranderingen
Na dit seizoen lijkt er het een en ander te veranderen bij de club uit Oudkarspel. "We gaan de jeugd laten doorstromen" vertelt Kramer. Hoe die doorstrominger precies uit ziet, is nog lastig te zeggen. "Maar op dit moment weten we nog niet of ze allemaal doorgaan. Nu telt dit lopende seizoen, daar willen we het maximale uit halen" vervolgt de oefenmeester.

Evenals Kramer zal ook rechterhand Dick Vennink doorgaan bij de huidige derdeklasser. Met René Duijs krijgen zij er tevens een assistent bij.

DTS hervat de competitie op 28 januari, met een uitwedstrijd tegen koploper Meervogels'31.