OUDKARSPEL - Terwijl het kabinet dinsdagavond bekend maakte dat er de komende weken geen competitievoetbal zal plaats vinden heeft DTS de ongeslagen status kunnen behouden. In eigen huis zegevierde de Oudkarspelse vierdeklasser met 6-1 over Opperdoes.

Door dit resultaat deelt de ploeg van René Duijs nu de koppositie met Always Forward. Net voor de competitie voorlopig wordt stil gelegd hebben beide ploegen tien punten uit vier wedstrijden behaald.

De thuisploeg had reeds bij rust een 2-0 voorsprong te pakken en wist in de tweede helft het duel binnen een kwartier te beslissen. Er was een glansrol voor Nick Hofman die liefst drie doelpunten voor zijn rekening nam. Ook Juary dos Santos en Nino Gobets deden een duit in het zakje. Opperdoes dat vlak voor tijd de eer wist te redden passeerde ook nog eenmaal de eigen doelman.