CASTRICUM – DTS leed afgelopen zondagmiddag de zesde opeenvolgende nederlaag. Toch had er op bezoek bij Vitesse’22 meer ingezeten volgens aanvaller Jordi Bitter. “Een gelijkspel was meer terecht geweest.”

DTS kent een moeilijke periode. In de afgelopen weken werden vele nederlagen geleden waardoor de Langedijkers met een schuin oog moeten kijken naar de gevarenzone. Aan het vertrouwen zal het niet liggen. “We zullen nog wel een aantal punten gaan pakken, daar geloven we zeker in. We hebben voldoende kwaliteit in de selectie.” zei coach Jan Kramer in aanloop naar het duel tegen Vitesse’22.

Die punten werden er in Castricum niet behaald. De Langedijkers kwamen tot drie keer op achterstand. Na doelpunten van Mats Laan en Jort Kaandorp wist Jordi Bitter de stand weer gelijk te trekken, maar de derde tegentreffer betekende alsnog een nederlaag voor DTS.

“In de eerste helft waren wij de bovenliggende partij, maar ging de bal er helaas niet in”, zei Bitter na afloop. In de tweede helft waren er bij ons heel veel spelers moe en hadden we moeite met het creëren van kansen.” vervolgde de aanvaller. De doelpunten vielen bij DTS door niet mee verdedigen door vermoeidheid. “Een gelijkspel was meer terecht geweest.”

Voor de ploeg van coach Jan Kramer staan er nog drie wedstrijden op het programma. Komend weekend gaat het op bezoek bij Hollandia T, waarna het aantreed tegen Zeevogels en ZAP.