WIERINGERMEER/OOSTZAAN - In de vierde en vijfde klasse van het zaterdagvoetbal hebben Vrone en DTS afgelopen weekend wisselende resultaten behaald.


Vierdeklasser Vrone heeft het na de promotie van afgelopen seizoen vooralsnog moeilijk. De ploeg van trainer Willem Zeijlmans is na de 2-0 nederlaag bij OFC in Oostzaan zelfs hekkensluiter met één punt uit vier duels. Vrone speelt komende zaterdag in het districtsbekertoernooi een uitwedstrijd bij VV Limmen. een week later krijgt men in competitieverband De Wherevogels op bezoek.

DTS heeft zich in de vijfde klasse goed weten te herstellen van de harde nederlaag tegen Westzaan. Op bezoek bij Wieringermeer won de ploeg van trainer Ruud Koopman met 1-3 waardoor het met negen punten uit vier duels op een keurige tweede plaats staat. Nadat Thijs Boersma namens de thuisploeg de score had geopend wist DTS na rust het verschil te maken middels twee treffers van Jeffrey van der Heijden en een doelpunt van Luc Schuffelen. DTS is komend weekend vrij en speelt op zaterdag 28 oktober een thuiswedstrijd tegen Sporting Krommenie.