EGMOND AAN ZEE – DTS heeft de keurige zege van vorige week geen vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Egmondia wist het na een 3-0 achterstand weer terug te komen, maar ging uiteindelijk wel onderuit, 4-3.

Halverwege ging Egmondia, dat er vol op klapte, met 3-0 aan de leiding. Nadat Justin Recourt uit de draai de score had geopend brachten Daan Groot en Tim Blaauboer de stand op 3-0. ‘De eerste helft was dramatisch van onze kant. Overal te laat, te slap en geen inspiratie’, aldus Jeffrey Rispens. ‘In de rust hebben we het strijdplan aangepast en zijn we met name in balbezit opportunistischer gaan spelen.’

Al snel leek het succes te hebben. Marc Nelis tekende voor de 3-1, waarna DTS bleef doordrukken. Een vrije trap van Jeffrey Rispens betekende de 3-2 en Michael Wouters kopte de gelijkmaker binnen. ‘Ook daarna bleven we doordrukken. Egmondia was zo af en toe gevaarlijk via counters en hoekschoppen’, vervolgde Rispens. Met een volley die via de onderkant van de lat binnen viel bepaalde Justin Recourt de eindstand op 4-3.

Egmondia – DTS 4-3 (3-0)
1-0 Justin Recourt
2-0 Daan Groot
3-0 Tim Blaauboer
3-1 Marc Nelis
3-2 Jeffrey Rispens
3-3 Michael Wouters
4-3 Justin Recourt