SCHAGEN - Een week nadat koploper de Foresters werd verslagen heeft DTS op bezoek bij Schagen United fors uitgehaald. In een doelpuntrijk duel scoorde de ploeg uit Oudkarspel maar liefst acht keer (3-8).

De ploeg van trauiner René Duijs speelde in de eerste helft slordig, maar ging desondanks met een kleine voorsprong rusten. In de tweede helft liep DTS vervolgens rap uit om uiteindelijk acht keer doel te treffen al kreeg het gedurebnde de wedstrijd ook drie treffers tegen. Met name Juary dos Santos was op schot met drie treffer. Naast Finn Huitema (2x) kwamen de overige doelpunten op naam van Nini Gobets, Marc Nelis en Nick Hofman.

DTS bezet de vijfde plaats in de vierde klasse met twaalf punten uit zeven duels. Komende zaterdag speelt men thuis tegen Opperdoes.