SINT PANCRAS - Na zes nederlagen op rij heeft Vrone/Berdos in de thuiswedstrijd tegen Dynamico uit Oss eindelijk weer een punt kunnen bijschrijven. Trainer/coach Dion Ferdinandus deed dit opnieuw, zoals al het gehele seizoen, met een gehavend team door tal van blessures.


Zaterdag kon de coach geen beroep doen over zeven spelers van zijn selectie en dat is eigenlijk het verhaal van het hele seizoen warain Vrone/Berdos nog nimmer compleet is geweest. Met een combinatie van routine en jeugdig talent ging de thuisploeg in De Oostwal de strijd aan tegen het fysiek spelende Dynamico. Mede dankzij de schotkracht van Jos en Joep Kenter wist de thuisploeg zelfs te gaan rusten met een voorsprong van drie punten.

Helaas kon Vrone/Berdos deze voorsprong niet vasthouden. Waar vele overtredingen van Dynamico onbestraft bleven daar kreeg Finn Radsma de rode kaart voorgetoverd en dat betekende eigenlijk de ommekeer want daarmee viel ook de laatste cirkelloper weg in de selectie van Ferdinandus. Dat Vrone/Berdos met 33-33 evengoed nog een punt aan het duel overhield is dan ook best iets om trots op te zijn.

Scores Vrone/Berdos: Jos Kenter (10), Joep Kenter (7), Gijtenbeek (5), De Graauw (4), Radsma (3), Molenaar (2), Antheunis (1), Brands (1)