BROEK OP LANGEDIJK - Eersteklasser CSV BOL heeft in Erwin Tump een opvolger gevonden voor hoofdtrainer Mark de Vries die na het lopende seizoen naar Kolping Boys vertrekt. Dit laat de zaterdagclub vandaag weten op de eigen website.

De nog jonge oefenmeester had in deze regio o.a. de zaterdagploeg van Alcmaria Victrix onder zijn hoede en was daarvoor al actief als succesvol jeugdtrainer bij bijvoorbeeld de jeugdopleidingen van Hellas Sport en RKVV DEM. na zijn periode in Alkmaar werkte de trainer een aantal jaren in het vrouwenvoetbal bij SC Buitenveldert en Ajax. Tump zal zijn werkzaamheden als assistent-trainer van Ajax-vrouwen komend seizoen gaan combineren met de functie bij BOL.

In het bericht op de website laat het bestuur van CSV BOL weten:
Het bestuur van BOL heeft vrij snel in de, voor het komende seizoen ontstane, vacature van hoofdtrainer selectie kunnen voorzien, door overeenstemming te bereiken met Erwin Tump. De uit Koog aan de Zaan komende trainer (33) gaat het volgende seizoen bij BOL aan de slag.Tump heeft in het verleden o.a. meerdere jeugdteams op divisieniveau onder zijn hoede gehad en is dit jaar trainer bij de Ajax-vrouwen, de top van het vrouwenvoetbal. Daarnaast is Tump momenteel docent voetbaltechnische zaken bij de KNVB. Volgend seizoen zal Tump zijn functie als assistent-trainer van de vrouwen van Ajax combineren met het trainerschap bij BOL.Het bestuur is verheugd dat het Tump vast heeft kunnen leggen en heeft er vertrouwen in dat onder zijn leiding de selectie ook volgend jaar optimaal zal kunnen presteren.