OUDKARSPEL - Tennisvereniging de Tulp uit Oudkarspel nodigt uit om deel te nemen aan het Expert Woldhuis Open Tulp Toernooi van dit jaar. Het toernooi wordt gehouden van zaterdag 16 juni t/m zondag 24 juni 2018. De inschrijving loopt dit jaar tot en met 3 juni, via www.toernooi.nl.

Het thema van het toernooi is dit jaar België! Helaas doet Nederland dit WK niet mee, en daarom zijn wij voor België! Tijdens het gehele toernooi zijn alle WK wedstrijden te volgen op het scherm in de kantine
De kantine is geopend voor een drankje en een hapje. Op zaterdag en zondag kan er 's avonds (tegen een kleine vergoeding) worden gegeten, want voor de maaltijd wordt gezorgd. Ook door de week kan men in de kantine of in de FoodKot terecht voor Frites en Croques.

Op de eerste speeldag, zaterdag 16 juni, is er live muziek van ''It Started In Space''.
Last but not least.... zet alvast zaterdagavond 23 juni in de agenda, want dan is de FEESTAVOND en gaan de voetjes van de vloer met DJ Luck en Jeffrey & Jelle Bleeker. En natuurlijk is er de loterij met een aantal grote prijzen!


Volg het toernooi op www.facebook.com/opentulp , en maak kans op prijzen welke tijdens het Toernooi wordt verloot onder de volgers van de pagina.