LANGEDIJK - Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de stad. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. In Broek op Langedijk is elke donderdag om 10 uur een Gezonde Natuur Wandeling vanaf De Sociale Winkel, Marktplein 35. Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl

Iedereen welkom
De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg wat over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk.

Vrijwillige wandelbegeleiders
Stichting Gezond Natuur Wandelen biedt op ruim 60 locaties in Nederland gratis begeleide natuurwandelingen aan. We groeien snel en zijn voor diverse locaties op zoek naar vrijwillige wandelbegeleiders. Alle vrijwilligers krijgen een wandel- en EHBO-cursus aangeboden.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via contact@gezondnatuurwandelen.nl