SINT PANCRAS – In de laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen verloor HV Vrone. Tegen Havas, dat nog niet zeker is van lijfsbehoud, eindigde het treffen in een 20-22 nederlaag voor de ‘Pancrassers’.

Het duel begon wat afwachtend, maar uiteindelijk leek het erop dat wij Vrone kreeg. ,,We kwamen 7-3 voor en we speelden goed” zei Jorden Verduin na afloop. ,,Maar toen ineens konden we niet echt meer een vuist maken in de aanval. Havas kwam dichterbij en wij hadden moeite met scoren” vervolgde de speler. Hierna ging het gelijk op en gingen beide ploegen met een 9-9 tussenstand de rust in.

In de tweede helft ging het net zo als de eerste helft eindigde, het ging heel gelijk op. ,,Wij kwamen twee punten voor, maar zij liepen net zo snel weer in en dan keken wij tegen een achterstand van twee punten aan” aldus Verduin. ,,Deze achterstand moesten wij dan weer wegpoetsen, gelukkig lukte dat steeds. En met nog vijf minuten te gaan stonden we twee punten voor”. Hierna volgde chaos. De verdediging stond niet meer zo goed een aanvallend was er veel onnodig balverlies. Uiteindelijk ging Havas er overheen en werd de eindstand 20-22. ,,Opmerkelijk waren de vele twee minuten. Vooral bij Havas. Naar mijn idee was het verlies onnodig en hadden we het beter uit moeten spelen”.

Zondag 8 april sluit HV Vrone de zaalcompetitie af met een uitwedstrijd tegen Commanduer/VVW.