OUDKARSPEL - De inschrijving van het Open Langedijker Kampioenschap Libre 2019 dat voor de 27e keer wordt georganiseerd door Biljartclub “De Luizeknip” is geopend.

Men start op zaterdag 30 maart met de eerste ronde waarin iedereen in categorieën met poules van vijf deelnemers wordt ingedeeld en verdeeld over twee wedstrijddagen vier partijen speelt van maximaal 20 beurten.

Vanuit de eerste ronde worden 32 deelnemers ( in principe nummers 1 en 2 van de poules, afhankelijk van het aantal deelnemers ) ingedeeld in 8 poules van 4, die op vrijdagavond 5 en zaterdagmiddag 6 april drie partijen spelen. De beste 16 spelers ( nr. 1 en 2 uit de poules) beginnen zaterdagavond 6 april omstreeks 19:00 uur met de achtste finale en verder totdat uiteindelijk de finale is gespeeld en de Open Langedijker Kampioen Libre bekend is en de Peter Schröder trofee een jaar lang op de schoorsteenmantel kan zetten.

De inschrijving zal sluiten op 1 maart 2019 en bedraagt 5 euro

Aanmelden kan via de website (http://biljart.luizeknip.nl ) of de mail (biljart@luizeknip.nl).
Men hoopt weer veel deelnemers te kunnen begroeten op het 27e Open Langedijker kampioenschap Libre 2019 in Cafe de Knip.