ZUID-SCHARWOUDE - Het verschil tussen LSVV en koploper De Zouaven is binnen een aantal weken opgelopen naar negen punten. Beide ploegen begonnen dit seizoen met vier overwinningen op rij. Waar De Zoauven de zegereeks wist voort te zetten, daar strooide LSVV de laatste weken punten. Zo ook, in het onderlinge duel waar De Zouaven uiterst effectief met de kansen omsprong en met wederom drie punten in de tas van Sportpark Voorwaarts vertrok.

LSVV wilde wel degelijk, maar had de grootste moeite om door de hechte defensie van de Grootebroekers heen te breken. Nou kregen de gasten ook niet veel mogelijkheden, maar zoals het gehele seizoen springt men wel goed om met de kansen die het krijgt. Al had Jurre Duijn wellicht al eerder kunnen scoren, daar deed hij dit na een half uur alsnog na een zuivere voorzet van Janssens. De thuisploeg miste hierna een unieke kans op de gelijkmaker toen Toine Merk een opgelegde kans om zeep hielp.

Na een uur spelen kreeg de thuisploeg hier de rekening voor gepresenteerd toen Dennis van Tricht doel trof na een assist van Duijn, en vervolgens ontsnapte men zelfs aan een grotere achterstand bij goede kansen voor Jansssens en de Winter. Vlak voor tijd maakte Remco Reinhard vervolgens de aansluitingstreffer en het was aan keeper Schooneman te danken dat de Zouaven de drie punten binnen haalde toen hij Grooff van het scoren af hield.

LSVV - De Zouaven 1-2 (0-1)
29. Duijn 0-1
61. Van Tricht 0-2
84. Reinhard 1-2