NOORD-SCHARWOUDE - Sport Servicepunt Langedijk (SSL) en SMP Sportscare slaan de handen ineen en organiseren vrijdag 3 januari 2020 ‘De SMP Derby Cup’, het zaalvoetbaltoernooi van Langedijk! Sporthal Geestmerambacht staat deze dag in teken van strijd tussen de vier clubs uit Langedijk, namelijk Vrone, DTS, LSVV en BOL. Deze keer niet op het voetbalveld maar in de zaal.


SMP Sportscare werkt met veel verenigingen, scholen, bedrijven en instanties samen. Sporten en bewegen is ontzettend belangrijk, vandaar de ondersteuning vanuit SMP. SSL zet zich in om de Langedijker meer te laten bewegen en dat sluit precies aan bij de gedachtegang van SMP.

eSports/FIFA Toernooi
Tegenwoordig zitten veel kinderen in hun vrije tijd steeds meer achter een console. Men kan dit als een probleem zien, maar SSL en SMP denken liever in oplossingen. De sociale interactie tussen de kinderen onderling is extreem hoog en dat willen wij gaan benutten. In de gymzaal van sporthal Geestmerambacht gaat een heus FIFA Toernooi gehouden worden voor maximaal 80 deelnemers. Er wordt een ambiance gecreëerd die men niet gaat vergeten! Geestmerambacht is daarom op 3 januari de voetbaltempel van Langedijk! Denk jij de beste FIFA speler van Langedijk te zijn? Schrijf je dan snel in via onze website www.sportsl.nl.

Programma
Vanaf 10:00 nemen de Jongens O13-1, O15-1, O17-1 en O19-1 selecties het bij het zaalvoetballen tegen elkaar op. Het toernooi wordt rond de klok van 18:00 uur afgesloten met de 1e selectieteams. Voor het complete programma kunt u kijken op www.sportsl.nl. Vanaf 20:30 is het Sportcafé toneel voor een grote afterparty. Een mooi evenement om het nieuwe jaar mee in te luiden.