ZUID SCHARWOUDE – Tot afgelopen weekend speelde LSVV nog niet gelijk. Tegen Assendelft kwam daar verandering in. De ploeg bouwde een 2-0 voorsprong op, maar kon deze niet vasthouden. Het resulteerde uiteindelijk in een puntendeling, 2-2.

,,Een rommelige eerste helft, al begonnen we flitsend” vond Toine Merk. De aanvaller keerde na één duel afwezigheid weer terug en was gelijk weer belangrijk voor LSVV. In de negende minuut scoorde hij namelijk de openingstreffer tegen Assendelft. De flitsende openingsfase werd nog mooier toen Kai Botman enkele minuten na de openingstreffer voor het tweede Langedijkse doelpunt zorgde.

Lang kon de ploeg van coach Rob Klanker echter niet genieten van de comfortabele voorsprong. Nadat Ron van der Valk in de vijftiende minuut voor de aansluitingstreffer tekende, bracht Sven Talsma de score op slag van rust weer in evenwicht.

In het tweede bedrijf kon geen van beiden ploegen verandering brengen in de 2-2 tussenstand, waardoor het eerste gelijkspel een feit is voor LSVV.