ZUID SCHARWOUDE - Na vier nederlagen op rij heeft LSVV weer eens een punt kunnen bijschrijven. Tegen Fortuna Wormerveer eindigde het zondagmiddag in 1-1 en daar mocht de thuisploeg blij mee zijn gezien het feit dat de beste kansen voor de gasten waren.

De puntendeling werd ook als een winstpunt gezien vanwege het feit dat trainer Rob Klanker een aantal belangrijke spelers miste. Jordy Cretier en Martijn Grooff waren geblesseerd, Remco Reinhard en ziek en na twintig minuten volgde nog een teleurstelling met het geblesseerd uitvallen van Joost Groenveld. Ook tegenstander Fortuna Wormerveer zit in een moeilijke fase. Werd er vorige week nog met 7-0 verloren van SDZ daar wist de ploeg van trainer Juan Fernadez Coto afgelopen week net de volgende bekerronde te bereiken door Vrone na strafschoppen te verslaan.

Toch had Fortuna Wormerveer het meeste recht op de zege en men had op slag van rust op voorsprong moeten komen ware het niet dat William van der Leeden de inzet van Daryll Plasmeijer op de lijn wist te keren. Tegen de verhouding wist aanvoerder Maik den Iseger kort na de rust na een corner de 1-0 te maken, maar nog geen vijf minuten later was het Sander van der Poll die voor de gelijkmaker zorgde. Milan Klopper had de gasten alsnog de overwinning kunnen bezorgen, maar raakte de lat. Trainer Klanker maakte het einde van de wedstrijd niet meer mee toen hij vlak voor tijd tegen een bal trapte om een snelle vrije trap van de gasten te verhinderen.Scheidsrechter Wassink toonde hem de rode kaart voor onsportief gedrag.

Foto's: Michel Bes Sportfoto's