ZUID SCHARWOUDE – Rob Klanker is ook na dit seizoen hoofdtrainer bij LSVV. De Langedijkse club maakte het nieuws afgelopen zaterdag bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie. Klanker kwam afgelopen zomer af van WSV’30, en kende een sterke eerste seizoenshelft. Het heeft erin geresulteerd dat de coach ook volgend seizoen de scepter zwaait bij de eersteklasser. ,,Het is nog te snel om al af te haken in dit proces”.

Lang hoefde beiden partijen niet te onderhandelen. ,,We waren er wel redelijk snel uit. Ten eerste zit je er net in, en het gaat van beiden kanten goed” laat Rob Klanker weten. Met een zesde plaats kent de hoofdtrainer een verrassend sterke eerste seizoenshelft. “Het is vaak toch lastig om boven de twintig punten te komen”. Dat aantal is bijna behaald, want LSVV vergaarde tot dusver achttien punten en heeft een grote voorsprong weten op te bouwen ten opzichte van de concurrentie.

De ploeg is ook qua spelopvatting vooruit gegaan. ,,Wat dat betreft kunnen we daar op voortborduren. We hebben het alleen tegen JOS/ Watergraafsmeer en Fortuna Wormerveer moeilijk gehad, maar die staan niet voor niets bovenaan”.

LSVV hervat de competitie weer op 28 januari, als het in eigen huis aantreed tegen het Beverwijkse DEM.