REGIO – Zowel LSVV als Vrone zijn er afgelopen zondag in geslaagd om de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. Voor DTS zit het bekerseizoen er ondanks een ruime zege op.

LSVV – SVW’27 2-0
Dankzij Jordy Cretier en Gert Jan Molenaar boekte LSVV een 2-0 bekerzege op het Heerhugowaardse SVW’27. De overwinning leverde de Langedijkers de tweede plaats in de poule op waardoor het samen met Zwaluwen’30 doorgaat naar de knock-out fase van het bekertoernooi. ‘We hadden in de eerste helft via goede combinaties al minimaal 3-0/4-0 voor moeten staan’, zei Cretier na afloop.

Fotografie: Michel Bes

DTS – Dirkshorn 6-0
In eigen huis boekte DTS een klinkende 6-0 zege op vierdeklasser Dirkshorn. ‘We waren goed. Er werd goed verzorgd gespeeld en we hebben veel kansen gehad’, zei Jan Kramer na afloop. ‘Maar vooral door goed samenspel. De voorbereiding is positief verlopen, de koppen staan goed en we zijn klaar voor de competitie.’

In Oudkarspel maakte Michael Wouters drie doelpunten. Ook Matthijs Veenstra, Emran Baraikzai en Rick Kocken kwamen tot scoren.

Vrone – VVS’46 2-2
In eigen huis slaagde Vrone er dankzij een 2-2 gelijkspel tegen VVS’46 in om de volgende bekerronde te bereiken. Het waren de bezoekers die de score wisten te openen, maar via Kevin Oudejans en Wout Adams bogen de ‘Pancrassers’ de score om. ‘Wij waren overwegend de bovenliggende partij. Na de 2-2 werd het nog spannend, maar daarvoor hadden we het al lang moeten beslissen.’ zei René Groeneboom na afloop.

Lees ook: BOL bereikt knock-out fase bekertoernooi