REGIO – Zowel LSVV als Vrone leden afgelopen zondag een nederlaag. Waar LSVV op eigen veld onderuit ging, moest Vrone de punten in Assendelft laten.

LSVV – RKVV Velsen 0-1
In de eerste helft, toen LSVV tegen de wind in speelde, wist RKVV Velsen een paar kansen te creëren. ‘Vooral in het laatste kwartier voor rust waren we goed zonder grote kansen’, aldus Maik den Iseger. Doelpunten bleven echter uit.

‘Na de rust was het een rommelige wedstrijd van onze kant. We kregen twee à drie kansen die we niet maakten’, vervolgde de aanvoerder. Velsen wist een kans wel te verzilveren door droog binnen te schieten. ‘De overwinning was misschien niet eens onterecht. We moeten zorgvuldiger zijn met de kansen en ook verdedigend scherper zijn.’

SVA – Vrone 4-2
Vrone was in 2019 nog ongeslagen, maar daar kwam afgelopen zondag een einde aan. Bij SVA gingen de Pancrassers met 4-2 onderuit. Halverwege ging de ploeg van trainer/coach Wouter Blokdijk aan de leiding. Tijn van Veen opende de score, SVA maakte gelijk en door een eigen doelpunt kwam de stand op 1-2.

Na de pauze scoorde de gastheer de 2-2. ‘Tot dat moment was er niets aan de hand. We hadden na rust uit moeten lopen’, aldus René Groenenboom. ‘Zij kwamen sterk terug met drie doelpunten. Zonde.’

Fotografie: Michel Bes