WORMERVEER - Niet voor het eerst dit seizoen heeft LSVV in de slotfase van een wedstrijd dure punten laten liggen. De gehavende ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer ging ondanks prima spel op bezoek bij Fortuna Wormerveer met 3-2 onderuit.

Ondanks het feit dat de oefenmeester een groot lijst aan afwezigen had, waaronder veel ervaren krachten, kwamen de Langedijkers in Wormerveer uitstekend voor de dag. Na een prachtige aanval wist Raul Bruin de gasten halverwege de eerste helft zelfs op voorsprong te zetten. Jordi Wigman, de sterke spits van Fortuna Wormerveer, zorgde een paar minuten later voor de gelijkmaker.

Ook na de rust had LSVV, met enkele junioren in de ploeg, het beste van het spel. Toch was het de thuisploeg die de leiding nam door een treffer van Jasper-Ewout van Breemen-Schneider. Een kwartier voor tijd kwam LSVV op gelijke hoogte via Sam Henselmans en leek men een meer dan verdiend punt over te houden aan het duel. In de slotminuut was het echter opnieuw Wigman die de wedstrijd besliste.

Door dit resultaat delen LSVV en Fortuna Wormerveer nu de achtste plaats in de 1e klasse A met acht punten uit zes wedstrijden. LSVV moet komende zondag opnieuw naar de Zaanstreek als men Assendelft treft. Fortuna Wormerveer gaat dan op vezoek bij IVV.