ZUID-SCHARWOUDE - Voor LSVV staat er de laatste wedstrijden van het seizoen weinig meer op het spel. Om het afscheid van trainer Rob Klanker luister bij te zetten willen de geel-blauwen uiteraard wel zo hoog mogelijke eindigen. Zondag wist men een mooie stap te zetten door SDZ met ruime cijfers terug te wijzen: 5-1.

Het was bovenal de wedstrijd van Toine Merk, die niet alleen zijn 300e wedstrijd speelde voor LSVV, maar na vijf minuten tevens de score opende. Nadat de Amsterdammers op gelijke hoogte kwam wist Merk ook voor een 2-1 ruststand te zorgen.

Na de rust nam de thuisploeg afstand door treffers van de invallers Martijn Grooff en Simon Harte. Sven de Ruiter bepaalde na een vlotte aanval de eindstand op 5-1.

LSVV staat nu achtste en komt komende donderdag alweer in actie als men op bezoek gaat bij nummer zes, SV Hoofddorp.