ZUID-SCHARWOUDE - Na twee gelijke spelen heeft LSVV zondag op het nippertje de eerste driepunter kunnen bijschrijven. Dankzij een benutte strafschop van Jordy Cretier, diep in de blessuretijd, werd FC Uitgeest met 3-2 verslagen.

LSVV kwam al na vijf minuten op voorsprong via een treffer van Simon Harte en had ook nadien het betere van het spel. Tot ieders verrassing was de ruststand echter 1-2 in het voordeel van de Uitgeesters. Vijf minuten voor rust zorgde Lars Half voor de gelijkmaker en de ploeg van trainer Hilamr de Groot kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van Brian-Paul Tesselaar.

Halverwege de tweede helft kwam de wedstrijd verdiend weer in evenwicht door een doelpunt van Boy Kansen. Het betere LSVV leek vrede te moeten hebben met het gelijke spel tot invaller Martijn Grooff in de blessuretijd werd gevloerd door keeper Van der Laan. De goalie kreeg een rode kaart en de ervaren Cretier nam de verantwoording door de strafschop onberispelijk binnen te schieten: 3-2.