ZUID-SCHARWOUDE - LSVV heeft zondag geen moment de illusie gehad dat er iets te halen viel tegen titelkandidaat AGB. Feitelijk waren de geel-blauwen na één helft de hoop op een goed resultaat al kwijt.

Er ging in de eerste helft namelijk heel veel mis bij de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer en halverwege het eerste bedrijf hadden de Amsterdammers reeds een comfortabele 0-3 voorsprong genomen door treffers van Biberoglu, Darrazi en El Yettefti.

Na de rust kwam de thuisploeg iets beter voor de dag en de treffer van De Ruiter gaf zelfs even hoop, maar AGB wist in de slotfase de marge weer te vergroten door doelpunten van De Jong en opnieuw El Yettefti. De late treffer van Grooff was voor de spreekwoordelijke eer: 2-5.

Komende zondag 5 februari gaat LSVV op bezoek bij Vitesse '22.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie