VIJFHUIZEN - Na de tweede nederlaag op rij raakt de koppositie enigszins uit zicht voor LSVV. De ploeg van trainer Rob Klanker mag dat zichzelf verwijten want op bezoek bij DSOV kreeg men voldoende kansen om de wedstrijd naar de hand te zetten. Men deed dat niet en kreeg daarvoor een kwartier voor tijd de rekening gepresenteerd.

Reeds in de eerste helft had men in Vijfhuizen een handvol mogelijkheden om de score te openen. Toine Merk, in de eerste weken van de competitie zo trefzeker, had deze zondag het vizier echter niet op scherp staan. Daarbij ontpopte de keeper van DSOV zich deze wedstrijd tot uitblinker.

Ook in de tweede helft kreeg men nog mogelijkheden via Martijn Grooff en Remco Reinhard, maar opnieuw lukte het niet. Hoewel DSOV aanvallen nauwelijks iets bracht sloeg men een kwartier voor tijd keihard toe bij een corner die werd binnen gewerkt door Lars van Rijn. Deze klap kwam LSVV niet meer te boven waardoor men de achterstand op De Zoauven ziet groeien tot zes punten. Deze koploper uit Grootebroek is komende zondag de tegenstander op Sportpark Voorwaarts.

DSOV - LSVV 1-0 (0-0)
76. Van Rijn 1-0

Foto's: Michel Bes Sportfoto's