UITHOORN - Op bezoek bij laagvlieger Legmeervogels heeft LSVV een ruime nederlaag moeten incasseren. De ploeg van trainer Rob Klanker was grote delen van de wedstrijd de betere ploeg tegen de defensief ingestelde thuisploeg, maar in tegenstelling tot LSVV bleken deze behoorlijk gelukkig in de spaarzame kansen die het kreeg.

Het was al snel duidelijk dat Legmeervogels in eigen huis niet voor de winst ging. Met een vijfmansverdediging probeerde men LSVV van zich af te houden, maar desondanks wist Remco Reinhard al snel de score te openen. Waar de gasten voldoende mogelijkheden kregen om deze score te verdubbelen daar werd het op slag van rust pardoes gelijk bij de eerste de beste aanval van de thuisploeg.

In een mindere tweede helft bleef de gelijke stand lang staan tot het de Uithoornse formatie volledig meezat. Eerst werd een schot van richting veranderd en vervolgens gaf de scheidsrechter ook nog eens een makkelijke strafschop waarbij William van der Leeden ook nog eens zijn tweede gele kaart zag. In blessuretijd werd het zelfs nog 4-1 en dat kwam hard aan bij LSVV dat na 12 wedstrijden op een zesde plaats staat.

Komende zondag 9 februari wacht de derby tegen AFC '34, de nummer drie in de stand. Aanvang van het duel is om 14.00 uur op Sportpark Voorwaarts.

Foto's: Michel Bes Sportfoto's