UITHOORN - Zondag 3 juni was een belangrijk dag voor LSVV MO13-2. de finale van de KNVB beker 2017-2018 tegen v.v. De Dreef MO13-1 bij Legmeervogels.

Om 7.45 vertrok een dubbeldekker, gesponsord door onze hoofdsponsor A-Booth, met speelsters, coaches, ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, neefjes en nichtjes vol goede moed naar Uithoorn. Spanning was aanwezig en de sfeer zat er gelijk goed in toen om 10.00 de wedstrijd begon.

De eerste helft bleef zonder doelpunten maar LSVV had duidelijk de overhand. Vol goede moed werd de 2 e helft gestart. Er werden ons door de meiden doelpunten beloofd en daar hielden ze zich aan. De verlossende 1-0 viel al snel in de tweede helft en werd direct opgevolgd door de 2-0.

De meiden van De Dreef gaven zich echter nog niet gewonnen en maakte de aansluitingstreffer 2-1. De meiden van LSVV bleven druk zetten en de verdediging maakte geen fouten. Het harde werk van de meiden werd beloond. Een prachtige indraaiende corner zorgde voor de 3-1. Het publiek durfde nu echt te geloven in de overwinning. Dit gaf de meiden vleugels en al snel werd de 4-1 en 5-1 op het scorebord gezet.

Na het eindsignaal barste het feest los. Een grootse huldiging bij Legmeervogels gevolgd door een geweldig ontvangst bij LSVV.
De taart smaakte voortreffelijk en het bleef nog lang onrustig bij LSVV!