AMSTERDAM - Voor LSVV begon de competitie in de 1e Klasse op Sportpark Ookmeer in Amsterdam. Tegenstander AGB bleek daar aan de hand van voormalig prof Hursut Meric een maatje te groot (3-0).

Meric, inmiddels 38, was een voortdurende plaag voor de Langedijker defensie. Toch bleef het doelpunt nog lang uit. Sterker, de beste kans was voor de gasten, maar Martijn Grooff (foto) zag zijn inzet op het dak van het doel belanden. Vanuit een standaardsituatie, een vrije trap kwam AGB nog voor rust toch op voorsprong.

LSVV probeerde in de tweede helft de bakens te verzetten en kreeg ook mogelijkheden o.a. via Toine Merk, maar na de 2-0 door een defensieve fout was het verzet gebroken. In de slotminuten werd het zelf nog 3-0 voor de Amsterdammers.

LSVV treft komende zondag op eigen veld ROAC uit Rijpwetering.