ZUID SCHARWOUDE – LSVV had afgelopen maandag goede zaken kunnen doen tegen Legmeervogels. De Langedijkers gingen echter in een matig duel onderuit, 0-1.

Met uitzicht op de vijfde en misschien wel vierde plek had LSVV voorafgaand aan het treffen met Legmeervogels nog voldoende om voor te spelen. Na het duel ook, al had het er rooskleuriger uit kunnen zien voor de ploeg van trainer/coach Rob Klanker.

‘Het was een hele matige wedstrijd, ook van onze kant. We creëerden nagenoeg geen kansen en een cruciale fout vlak na rust koste ons de kop’, zei Maik den Iseger. Het was Yasin Poyraz die na rust doelman Dave Stet passeerde en LSVV zo op achterstand bracht. Maik den Iseger: ‘Dit is zonde, want we hadden vandaag een mooie stap kunnen zetten. Verliezen kan altijd, maar liever niet op deze manier.’

Voor LSVV staan er twee vrije weekenden op het programma, waarna de competitie op 12 mei wordt hervat met een uitduel bij NVC. Met vijf punten en een duel minder dan nummer vier FC Uitgeest kan het nog een boeiend competitieslot worden.

Fotografie: Michel Bes