ZUID-SCHARWOUDE - LSVV mag zich toch weer zorgen gaan maken. In de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Fortuna Wormerveer ging de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer na rust hard onderuit (0-3).

Door de nederlaag van de Langedijkers komt Fortuna Wormerveer in punten geliijk en deelt men nu de negende plaats. Kort daarachter zit Assendelft, toevallig volgende week zondag de tegenstander van LSVV. Het belang van het onderlinge duel was dan ook groot en in de eerste helft waarin niet gescoord werd was Fortuna Wormerveer de iets betere partij.

Het verschil werd gemaakt na rust net nadat LSVV meer grip op het duel leek te krijgen. Het doelpunt viel echter aan de andere kant toen een vrije trap voor de voeten van Stijn Stam belandde: 0-1. LSVV koos hierna de aanval, maar kreeg in de laatste tien minuten het deksel hard op de neus. Invaller Ivan Temme verdubbelde de score voor de gasten en in de slotminuut werd het nog erger. Hoewel keeper Job Rouwhorst een strfachop van Perot wist te keren schoot Tringo Schut uit de rebound wel raak: 0-3.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie