AMSTERDAM - Na vier nederlagen op rij heeft LSVV op bezoek bij het hoger geklasseerde AGB een verdienstelijk punt gepakt en eindigt daardoor als tiende in de 1e klasse A. Het werd 2-2 in Amsterdam.

De Langedijkers kwamen na een half uur op achterstand, maar op slag van rust zorgde aanvoerder Maik den Iseger voor de gelijkmaker. Na rust kwam de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer zlefs op voorsprong door een eigen doelpunt, maar in de slotfase bepaalde spelmaker Hursut Meric de eindstand op 2-2.

De tiende plaats levert LSVV een voordeel op in de nacompetitie daar men een wedstrijd later instroomt. Voor men aan de nacompetitie begint zal men op 2e pinksterdag eerst nog in actie moeten komen in de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen IVV.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie