REGIO – Vrone boekte afgelopen zondag de derde opeenvolgende overwinning. Eersteklasser LSVV speelde met 2-2 gelijk tegen AGB.

LSVV – AGB 2-2

In de eerste klasse heeft LSVV zich al enige tijd verzekerd van lijfsbehoud waardoor er in de laatste wedstrijden van het seizoen niets meer op het spel staat. Toch wil de ploeg het seizoen positief afsluiten. Tegen AGB speelde het met 2-2 gelijk. “Het was matig.” zei Jacco Paauw na afloop.

In eigen huis kwam LSVV op een 0-2 achterstand tegen de Amsterdammers. “Zij werden moe en toen speelde we toch met 2-2 gelijk.” vervolgde Paauw. Na de aansluitingstreffer van Toine Merk zorgde een eigen doelpunt voor het gelijkspel. Na 23 wedstrijden bezet de Langedijkse ploeg de achtste plaats.

Fotografie: Michel Bes

Vrone – Hollandia T 3-1
Net zoals LSVV is Vrone zeker van lijfsbehoud. De ploeg wil echter een indruk achterlaten als promovendus. “We hebben vandaag laten zien dat wij een terechte middenmoter zijn in deze klasse”, zei Wouter Blokdijk na de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Hollandia T. “Het was een goede wedstrijd van onze kant, waarbij we vanuit herkenbaar spel zijn gekomen tot deze prestatie. We waren vanaf het begin van de wedstrijd bovenliggend. We hebben dus verdiend gewonnen.”

De doelpunten kwamen via Lex de Jong (2) en Dennis Konijn. Doordat de concurrenten verloren verstevigde Vrone de zevende plaats en heeft het zelfs nog zicht op de vijfde of zesde positie op de ranglijst.