HOOFDDORP - LSVV heeft zondag voor het eerst sinds weken weer eens drie punten aan het totaal kunnen toevoegen. Na een uitstekende competitiestart met vier overwinningen, volgden hierna vier nederlagen. Het behaalde punt tegen Fortuna Wormerveer werd al als een lichtpuntje gezien, en deze werd bevestigd met een zege bij SV Hoofddorp.

De sterk spelende Toine Merk was weer eens belangrijk voor de Langedijkers want hij bracht de ploeg vlak voor rust op 0-1. Toch gingen beiden ploegen met een gelijke stand rusten want niet snel daarna schoot Sidney Schmeltz een vrije trap achter keeper Rouwhorst. Opmerkelijk was dat de scheidsrechter op dat moment nog stond te praten met een LSVV-speler, en niemand bij de gasten rekende op de snel genomen trap. Protesten bleken echter aan dovemansoren gericht.

LSVV nam sportieve revanche door in de tweede helft de bovenliggende partij te zijn, en in spits Remco Reinhard een koele afmaker had. Kort na de rust stond hij op de juiste plek nadat Dylan Bruijn op de paal had gekopt en tien minuten voor tijd, LSVV had in de tussentijd reeds een handvol kansen om zeep geholpen, besliste de aanvaller het duel na een corner van Kai Botman. Martijn Tjon-A-Noek deed namens Hoofddorp nog wel even wat terug, maar de zege kwam voor LSVV niet meer in gevaar: 2-3.

Foto's: Michel Bes Sportfoto's